Partners

Websites met wie samengewerkt wordt, sites over Rotterdam, blogs en andere handige links.

Rotterdam.info. Op deze officiële website vind je tips en actuele toeristische informatie. Ontdek hier hoe Rotterdam blijft verrassen met nieuwe architectuur, festival & evenementen, attracties en gedurfde kunst & cultuur. Daarnaast vind je hier de leukste uitgaanstips, restaurants, hotels en winkels in Rotterdam.

Rotterdam.nl. Rotterdam.nl is een stadsportaal. Dit betekent dat je op de site niet alleen informatie kan vinden van de gemeente maar ook van partners in de stad.

Bogue.nl. Bogue duikt in subculturen, legt vergeten verhalen vast voor later en volgt ontwikkelingen in de stad voor jong en oud. Wij brengen nieuws, opinie, primeurs, winacties, lifestyle, schrijvers, video, food, fashion, kunst en cultuur via internet, televisie en radio. Bogue verbindt Rotterdammers met woord, beeld en geluid aan de grootse daden in onze stad.

Rijnmond.nl. RTV Rijnmond is de regionale publieke omroep voor het gebied Zuid-Holland-Zuid. De organisatie komt voort uit Radio Rijnmond, opgericht in 1983, en TV Rijnmond dat in het jaar 2000 aan de organisatie is toegevoegd. RTV Rijnmond is een publieke omroep. Dit betekent dat zij wordt gefinancierd met publieke middelen.

Portofrotterdam.nl. Het Havenbedrijf Rotterdam versterkt de concurrentiepositie van de Rotterdamse haven als logistiek knooppunt én industriecomplex van wereldniveau. Ze zijn beheerder, exploitant en ontwikkelaar van het Rotterdamse haven- en industriegebied. En dus investeren we in de ontwikkeling van het bestaand havengebied, nieuwe haventerreinen (Maasvlakte 2), openbare infrastructuur en in de afwikkeling van scheepvaart.

Museumrotterdam.nl.  Museum Rotterdam stelt zijn kennis van de geschiedenis van Rotterdam in dienst van de actuele stad door samen met Rotterdammers het cultureel erfgoed te bewaren en te presenteren.